In het dagblad van het noorden was de er de afgelopen dagen veel te lezen over Wim Halm en zijn partij Burgerbelangen Gemeente Emmen, kortweg BGE, De krant meldt dat Wim Halm allochtonen én/of homo's niet op een verkiesbare plaats wil zetten, op de redactie is een mail binnengekomen waarin dit wordt beweerd, Ook op de redactie van Emmen Actueel is een soortgelijke mail binnen gekomen, doch wij schonken er toen geen aandacht aan.

Ook het vermeende afluister affaire was niet bij ons in het nieuws geweest, aan dit soort kissebissen wil Radio Emmen Actueel helemaal niet mee doen. Tot vanmorgen er een ingezonden brief te lezen was van Ron Vos, partijgenoot van Wim Halm. Vos zegt dat hij uit de partij stapt, wanneer hij bemerkt dat allochtonen, homo's of mensen uit de bijstand genegeerd of geschoffeerd worden bij zijn partij, Reden om uitgenodigd te worden bij Emmen Actueel, waarvan kort verslag, De heer Halm ontkent met klem dat hij dit soort uitlatingen heeft gedaan. De briefschrijver zou een opgestapt lid zijn, die Wim Halm en zijn partij BGE willens en wetens schade wil toebrengen.

Geëmotioneerd zegt Halm dat zijn gezin hier onder lijd en benadrukt dat hij al jaren getrouwd is met een allochtone vrouw, Verder zegt hij niets tegen te hebben als mensen een andere seksuele voorkeur hebben dan hij, in zijn kenniskring heeft hij allochtonen maar ook homofielen, Als reactie op de ingezonden brief van Ron Vos zegt Halm; 'ik zou het u nog sterker vertellen, mocht dat zo zijn dan stap ik nog eerder op dan Ron Vos'. Wim Halm verteld dat ondanks dit soort mails naar de pers, de partij blijft groeien en hij acht de kans groot dat zijn partij bij de komende verkiezingen wel eens de grootste partij kon worden.

Rijst de bij mij natuurlijk de vraag; Waarom wil het opgestapte BGE-lid met het versturen van dit soort mails bereiken?

U raadt het al ... .wordt vervolgd.