BGE zal niet meedoen aan het initiatief van het Dagblad van het Noorden om op woensdagen en zaterdagen op de zeepkist te klimmen bij de Grote Kerk in Emmen.

BGE zal in de weken die gaan komen met haar campagnewagen door de gemeente Emmen trekken om met de burgers in gesprek te komen en ze te overtuigen van het steunen van BGE bij de komende verkiezingen.

De omgeving van de zeepkist zal met name worden beheerst door de partijleden van de partijen die daar door hun besturen naar toe worden gedirigeerd om daar de eigen lijsttrekker toe te juichen wanneer deze probeert de andere lijsttrekkers de vlooien af te vangen. Volgens BGE dient de zeepkist er slechts toe een platvorm te bieden voor het wekken van de indruk dat er grote verschillen zijn tussen de partijen.  Na de verkiezingen van 7 maart gaat alles weer op de oude ‘ons kent ons voet’ door. Daar doet BGE dus niet aan mee!

BGE wil met de burger in gesprek op zoveel mogelijk plaatsen in de Gemeente Emmen. Spontaan en met zo weinig mogelijk regie. Na 7 maart zullen we het debat wel weer aangaan met onze politieke opponenten in de gemeenteraad.

BGE zal in de komende weken op diverse plaatsen in de Gemeente aanwezig zijn waarbij zij o.a. met het aanwezige publiek


‘HET BGE KOPSPIJKERSSPEL’ zal spelen.

Burgerbelangen Gemeente Emmen  W.Halm  0622228167